Distress oxider!!! Del 1

Jag blev så inspirerad av Anna´s live som hon hade på  Facebook för några veckor sedan. Hon la upp det som ett inlägg också, ta en titt på det här. Det blev så många kort så jag har delat upp korten på 2 inlägg. Dessa distress oxider har jag använt till korten som jag visar denna veckan. På kortet här ovan har jag använt mig av en dies från Lawn Fawn (det svarta). Sedan tog jag några thickers klistermärke och vola! Klart!

På korten nedan så använde jag mig av samma färger på oxiderna, men stämplade med en stor bakgrundstämpel. På den till höger färglade jag några symboler med dylusions spray. Grattis har jag stansat ut med dies från Tim Holtz, älskar skuggeffekten!

Ta hand om er så hoppas jag vi ses om 2 veckor igen! 

Material

Distress oxide Squeezed Lemonade

Distress oxide Twisted Citron

Distress oxide Mermaid Lagoon

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric, Shadow Upper

Lawn Fawn Custom Craft Die – Fancy Lattice Backdrop

Amy Tangerine Thickers Stickers 5.5X11 77/Pkg – Picnic In The Park Phrase & Icon

Jen Hadfield Hey, Hello Thickers Stickers 5.5X11 178/Pkg – Phrases

Simon Hurley create. Background Stamp 6X6 – School Scribbles

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *