Art journal sida

Blev så inspirerad av Lisa’s live att jag också ville göra en art journal sida som visar att nu börjar 2021. En av mina art journals går i kronologisk ordning så den här sidan passar perfekt i den, så jag vet att det är ett nytt år. 🙂

Den här art journalen är fyrkantig 8×8 inch,  så jag börjar alltid med att skära till en sida så den passar. Gärna så det blir en svart liten kant runt i journalen.

Använder som de flesta andra Crafters Companions White Stamping card. Perfekt papper för art journal. Jag preppade sidan  med vit gesso därefter så satte jag fast en sida från en gammal bok med lite matt medium och så tog jag en stencil från Tim Holtz med swirls på och kladdade lite med den överblivna vita gesson ovan på.

Därefter stämplade jag med 2021 stämpeln från Alt new och även med Tim Holtz fragements stämplar.

För att ge lite mer liv på sidan så smetade jag ut lite Speckled egg oxide dyna på mitt underlägg, sprayade med vatten och sedan målade jag sidan med den färgen med hjälp av en plastpåse. Stänkte även lite färg här och där.

Slutligen så använde jag  lite stickers från Heidi Swapp som jag tycker passade perfekt in på det nya året och fyllde i lite på sidan med Tonics shimmer penna, eftersom nyår kräver lite glitter 🙂 .

IMG_6782

IMG_6784

Material
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 49
Altenew Clear Stamps 2X3 – 2021
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Fragments
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Scrapbooker
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Planner
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pens 3/Pkg – Precious Metals 883N
Ranger Multi Medium 113ml – Matte

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *