Mirror Card med Floral In N Out Border Die från Altenew och Vicki Boutin Storyteller

Jag har testat Mirror Card från Tonic Studios idag. Det är ett spegelblankt papper so, kommer i ett set med 5 stycken A4 ark. Jag valde färgen Turkish Turquoise eftersom jag älskar turkost. Jag hittade också en spännande Die som heter Floral In ’N’ Out Border Die från Altenew. med den kan man skapa en spännande kantade blommönster.

Jag har kombinerat allt detta med Storyteller-kollektionen från Vicki Boutin. Det finns fortfarande så mycket vackert kvar att skapa med den serien – helt fantastisk kollektion med vackra mönster i mustiga färger kombinerat med gulddetaljer.

För att stansa kanten fick jag placera min die helt rakt på en 6×12″ bit av ett Bazzill Cardstock. Jag fick klippa lite längst uppe och nere eftersom min die. var lite kortare än 6″. På framsidan av kortet har jag dekorerat med flera lager av StoryTeller dekorationer på den utstansade kanten. Några har jag satt på 3D foam för att skapa spännande skuggor och dimension.

Som du ser blir kortet olika i olika ljus eftersom jag satt n bit Mirror Card på insidan. Väldigt effektfullt.

Det skiftar från mörk turkost till ljus aqua. På insidan har jag satt dekorationer. Jag hittade en chipboardstickers där det stod UNLIMITED VISITS HAPPY LIFE MOMENTS. Bättre än så blir det inte.

Hoppas att du blev inspirerad av mitt kort.

Kram Petra

Material:
Altenew Die Set – Floral In n Out
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Turkish Turquoise 8701E
Vicki Boutin Ephemera Cardstock Die-Cuts 50/Pkg – Storyteller Icon …
Vicki Boutin Cardstock Stickers 93/Pkg – Storyteller
Vicki Boutin Vellum Specialty Paper 12X12 – Storyteller
Vicki Boutin Storyteller Double-Sided Cardstock 12X12 – Memoir
Scrapbook Adhesives 3L Photo Corners 108/Pkg – White
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono White

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #CiLiinPAPERS #Kort  #Altenew #VickiBoutin #Storyteller #TonicStudios

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *