ATC från gel plate prints .:. Dina Wakley Media från Ranger

Jag höll en LIVE på CiLi in Papers Facebook för ett tag sedan ( Du hittar den —> HÄR <—) där jag gjorde en massa bakgrunder med Gel Plate printing. Jag har skapat vidare med några av dessa bakgrunder och den här gången blev det ATC-kort (Artist Trading Cards).

Jag brukar använda en lite större gel plate när jag ska göra en bakgrund som så småningom ska bli ATC-kort. Då får jag lätt ut en serie i 6 kort. På bakgrunden har jag använt en mask sm jag stämplat och klippt ut från Dina Wakley Media Quirky People. genom att lägga på masken och måla runt om kring med en mörkare färg (Dina Wakley Media acrylic paint black) så får men en cool och unik silhouette på varje ATC-kort.

Jag har använt mina gel prints både som bakgrund och dekoration. Dekorationen får jag genom att riva remsor av några gel prints som jag gjort på lite tunnare papper. Då använder jag en annan färgkombination som sticker ut så att det blir kontrast mot bakgrunden.

Jag har också dekorerat med Tissuepapper som jag har stämplat på. Jag har använt en av Dina Wakleys stämplar som heter ”I Want” och bara använt en del av stämpeln där hon skrivit text med skrivstil. Jag tycker att det blir en snygg effekt. Jag har gjort egna textremsor denna gång (texter från Broderauttexten). Texterna är printade på White Stamping Card, bästa pappret – funkar till allt, samma papper som jag använt till min bakgrundsprint.

Material:
Ranger Gel Plate 9X11. 
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg. 
Ranger Gel Plate Brayer – Medium. 
Ranger Gel Plate Storage Tin. 
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Tangerine.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ocean.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lemon.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Black.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Night.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Magenta.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – I Want.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Quirky People.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.

#Scrapbooking #DESIGNinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk  #DinaWakley #DinaWakleyMedia #Gelprinting #Gelliprinting #Gelplate #ArtistTradingCard #ArtistTradingCards #ATC

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *