Yess!! Den är äntligen här, den nya Distressfärgen!

Som vi väntat och längtat och nu är den äntligen här hos oss! Den nya Distressfärgen! Och den är härligt flamingorosa, en härligt glad vårfärg ju. Som vanligt får ju Tim oss alla att förstå att det är ju just den här kulören vi saknat. Det syns ju klart och tydligt då han på sin releaselive visar sina färgprover/swatches 🙂 Mig har han i alla fall övertygat så till den milda grad att jag nog absolut villhöver åtminstone tre eller kanske fyra av dom olika produkterna. Först på kö är min absoluta favorit Oxide-dynan.
Vilken är din favorit?

Här nedan finns Tim’s releasevideo där ni grundligt får en genomgång av den nya färgen och får se alla färgprover/swatches samt även några alster där dom olika produkterna med nya färgen använts. Enjoy!

Hoppas ni fått en massa härlig inspiration nu och såklart finns dom olika produkterna i den här härliga kulören, Kitch Flamingo, i butiken att beställa. Direkt länk dit i butiken finns här nedan, bara att klicka 🙂
Löp och köp om du inte redan gjort det 😉 <3

Kitch Flamingo produkterna

Ha nu en fantastisk och kreativ vecka!

Kram Anna xo

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *