Dylusions!

Denna veckan har jag gjort ett dubbeluppslag i min art journal från Dylusions, jag har använt mig av den stora boken. Bakgrunden har jag gjort efter en teknik som Dyan kallar Bleach out, jag har använt mig av den tekniken tidigare. Här har ni en youtube film som visar hur Dyan gör : Bleach out.

Jag har även kunnat ett annat namn på denna teknik där man lyfter bort färgen , men nu står det helt still:-)

Älskar denna lilla flamingon, tycker han är så fin. Jag färglägger med Dylusions ink som jag fyllt mina vattenpenslar från Tim Holtz med. Man kan även doppa en vanlig pensel i ink flaskan och måla, man måste inte ha ”vattenpenslarna”, men de underlättar och jag som gärna tar med mina färger tycker de är ett smidigt sätt att få med sig dom på:-)

Jag avslutar alltid med en att ta en posca penna och dra runt kanterna på det som jag klistrat in, tycker att det får det att smälta ihop bättre då.

Hoppas att ni har en härlig helg framför er, ta hand om er!

Material

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Waddle Waddle

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Crown of Roses

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Everythings Rosy

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Branching Out

Dylusions ink spray

Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib

Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black Set 2

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Flight Of Fancy

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *