Martha`s Mat

En sida i min Dylusions Black Creative Journal 8X8, tänkte inte måla direkt på sidorna i denna boken utan göra på lösa papper och tejpa fast dom med scor tape. Ett papper som är jättebra att jobba på är Crafters Companion White Stamping Card, prisvärt och tål mycket vatten och färger. Bakgrunden infärgad med Distress Oxide evergreen bough och sedan stämplade jag lite med Distress oxide rustic wilderness.

Använt lite papper från en dagstidningssida, för att få den att se lite gammal ut har den fått ligga i solljuset genom ett fönster. Tyvärr har jag rört ihop mina Paper Dolls så jag kan inte tala om vilken påse denna damen är från. Textern från Tim Holtz Big Talk, det är ju klister på baksidan av texterna men tar det säkra före det osäkra och tar även lite lim Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive på baksidan så att det inte ramlar ur.

Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Dylusions Stencil 9X12 – Martha´s Mat
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Evergreen Bough
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Rustic Wilderness
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – School Desk
Paper dolls
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky
Prima Finnabair Art Extravagance Texture Paste 250ml – White Crackle
Prima Finnabair Wax Paste 20ml – Charcoal Black
Dina Wakley Media Fude Ball 1.5 Pen – Black
Scor-Tape .375X27yd

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N

Önskar dig en bra dag


Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *