Dylusions igen!

Hej på er! Jag tror snart att man kan döpa mina fredagar till Dylusions fredagar, då det är det jag skapar mest nu:-) För två veckor sedan hade jag gjort ett dubbeluppslag med Bleach out tekniken ( där man plockar bort färgen och kan om man vill lägga dit annan färg, jag har dock inte lagt till någon annan färg i bladen denna veckan). Men om ni vill se hur man gör så ta en titt på Dyan i denna videon på youtube: Bleach out . Jag använde mig av den tekniken även på denna bilden ovan.

På denna sidan har jag använt mig av det som Dyan kallar för Ghosting, här kan ni se en film om hur det är gjort: Ghosting. Det är alltså effekten att man ser stencilen lite i bakgrunden, man kan bygga flera lager med denna teknik, KUL!. Som vanligt avslutar jag med en posca penna som jag drar runt det som jag klistrat in.

Hoppas att ni har en härlig vecka framför er!

Material

Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black Set 2

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Crown of Roses

Dylusions Ink

Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Branching Out

Dylusions Stencil 9X12 – Martha´s Mat

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Foliage Fillers

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Everythings Rosy

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Maisie Lilly

Kram

Maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *