Vårkänslor med Altenew och Sizzix

Idag bjuder jag på ett kort med vårkänslor trots att vintern gjorde sitt återinträde med både kyla och snö. Jag vet inte med er men jag hoppas i alla fall att det vänder fort igen. Nu vill jag ha vår!

Jag har använt mig av nya blomdies, med design Tim Holtz, från Sizzix. Blommorna har jag färgat in med distressoxide i olika färger.

Congrats är en die från Altenew och innan jag stansade ut ordet färgade jag in papperet – också det med distressoxide. Som ni ser har jag stansat ut ordet gånger flera och monterat dem på varandra för att få lite distans från kortet – det blir så mycket mer levande när det inte är helt platt. Det är även därför som jag böjt till, och inte limmat platt, några av blommorna och bladen.
Ett tips! När man vill limma något så smått, som ex flera lager av det utstämplade ordet, så är Stick-It rena rama drömmen! Sen kan jag väl erkänna att jag inte drömt… eftersom jag, i vanlig ordning, glömde sätta på Stick-It innan jag stansade ut :-D. 

Bakgrunden är gjord med en stencil, även den från Altenew, och jag valde att färga in ”med lätt hand” i två olika färger av distressoxide.

Jag önskar er en mysig scraphelg! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

 

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Wildflower Stems #3   
Altenew Die Set – Script Words   
Altenew Stencil 6X6 – Hand-Drawn Tile   

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4   
Bazzill Cardstock
Distress Oxide

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *