Gloss Spray

Jag har köpt Dina Wakley Media Journal 8X10 – Blue Edition och här är min första sida, gjord på en sida av jeanstyg. I boken är det 3 olika typer av sidor det är jeanstyg, grovt akvarellpapper och en grov typ juteväv. Sprayat med 2 färger av Dina Wakleys Gloss Spayer genom stencilen Martha´s Mat från Dylusions. Sedan klippte jag ut en bild från Dina Wakley Media Tissue Pack – Vintage & Sketches som jag klistrade fast med Ranger Multi Medium – Matte. Skvätte lite med den vita Gloss sprayen över sidan.”Be You” är en chipboard från Dina Wakley som jag sprayat vit Gloss spray och satt fast på en liten bit svart papper.Material:
Dina Wakley Media Journal 8X10 – Blue Edition
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Lemon
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Turquoise
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – White
Dylusions Stencil 9X12 – Martha´s Mat
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Vintage & Sketches
Ranger Multi Medium 113ml – Matte
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – Words
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *