Skylt med Simple Stories Page pieces

I dagens läge har vi mestadels zoommöten med våra kunder. Det är både skönt och även lite tråkigt. Skönt att slippa resa men samtidigt saknar jag det lite i vardagen. Vi har ett projekt som har pågått under en längre tid med en kund i Skottland. I början så reste vi mycket dit, men inte den senaste tiden så klart. En av våra kontaktpersoner har gått i pension och har jobbat på samma ställe i 35 år!!!. Han ville verkligen inte att vi skulle göra en stor grej av hans sista dag. Vi som projektteam ville ändå göra något speciellt för honom. Kundens projektledare bad oss alla göra varsin skylt som vi skulle hålla upp som en överraskning under vårt webbmöte.  Verkligen superroligt med alla fina skyltar som alla hade gjort och han blev verkligen överraskad!

Jag gjorde en skylt med golf page pieces för han gillar verkligen att golfa så det passade perfekt. Använde även ord från Heidi Swapp old school som passade perfekt för en pensionär 🙂 . Såsom ” Living the dream”, ”taking time to:” och ”These are the best days”.

Det var så enkelt och snabbt att göra det tog mindre än 30 min att få ihop en skylt. Smidigt när nästan alla dekorationer var i en och samma förpackning med ”golftema” perfekt!

IMG_7548IMG_7544

Material

Simple Stories Simple Page Pieces – Golf
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Hip Hop Hooray
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas
Tonic Studios Glass Cutting Mat – A3
Heidi Swapp Sticker Book 312/Pkg – Old School

Önskar er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *