Nytt från ALTENEW

Distressrutor var det länge sedan jag gjorde, men när jag hittade det här söta biet så tyckte jag att det passade bra att göra ett bakgrundspapper med rutor, fick också bli rutor som bakgrund till den fina enkla blomstämpeln.Till bakgrundspappret har jag använt Crafters Companion White Stamping Card, det är just nu slut i butiken men är på ingång. Tre olika gröna distress oxide dynor till rutorna och vintage photo runt kanterna. Sprutade på lite vatten och la på en bit hushållspapper så att jag fick fram lite fläckar. Använde mig av min Misti stamping tool när jag stämplade biet som är två stämplar en till det som är svart och en till det som är gult.Gjorde även rutor som bakgrund till blomstämpeln, men här använde jag bara en färg på rutorna. Jag la även lite färg på bladen och blomman med några färger från Spectrum Noir Illustrator pennorna och där finns ju många att välja på. Ritade ram runt båda korten med Dina Wakley Media Fude Ball Pen – Black. Naturligtvis har jag tejpat fast bakrundspapprena på kortbasen som jag gjort av Bazzill cardstock Orange Peel med Scor tape.Material:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Bundled Sage
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peeled Paint
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Forest Moss
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Wild Honey
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Scattered Straw
Memento Ink Pad – Tuxedo Black
Altenew Mini Delight Stamp & Die Set – Bee Kind
Altenew Clear Stamps 6X8 – Tall Foliage
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Orange Peel Black
New Original Misti Stamping Tool
Spectrum Noir Illustrator
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Dina Wakley Media Fude Ball 1.5 Pen – BlackDet här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *