Layout .:. Right here .:. Vicki Boutin Color Study

Jag har fått fatt i den nya kollektionen Color Study från Vicki Boutin YAY som jag har längtat!!! Jag har satsat på att köpa många stickers och dekorationer och några 12×12 papper som jag mest använder för at klippa ut ytterligare dekorationer ifrån som de halvtransparenta cirklarna och fjärilarna. Jag har ramat in mitt foto med en utstansad Circle Trellis där jag klippt ut mitten. Titeln har jag klippt ut från en dekoration – för att få bort lite av den vita kanten och häftat fast. Bakgrunden är bara lite Distress Oxide spray som jag duttat på med Annas plastpåseteknik. Som en extra fokuspunkt har jag valt en gren som jag gjort med hjälp av Geli printing och en stencil från Dina Wakley Media – Curly Frond – som jag klippt ut.

Material:
Vicki Boutin Color Study Double-Sided Cardstock – Inspired.
Vicki Boutin Color Study Double-Sided Cardstock – Pretty Things.
Vicki Boutin Color Study Thickers Stickers 5.5X11 – All This Happiness.
Vicki Boutin Sticker Book – Color Study.
Vicki Boutin Color Study Thickers Stickers 5.5X11 – The Details Phrase.
Vicki Boutin Ephemera Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – Color Study Journ…
Vicki Boutin Cardstock Stickers 103/Pkg – Color Study.
Vicki Boutin Vellum Specialty Paper 12X12 – Color Study.
Sara Davies Black & Gold Metal Die – Circle Trellis.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Kitsch Flamingo.
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Iced Spruce.
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Dried Marigold.
Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Curly Frond.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Marine.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Olive.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lime.
Ranger Gel Plate 9X11.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk  #DinaWakley #DinaWakleyMedia #VickiBoutin #VickiBoutinColorStudy #ColorStudy #Layout

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *