Moln!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är fantastiskt rogivande att göra moln och väldigt enkelt. Hade jag oändligt med tid så skulle jag kunna sitta o göra moln en hel dag. Jag har idag skapat ett slimline kort och ett litet kort att sätta i en blomsterkvast till min syster.

Jag började med att göra molnen, sedan fick min big shot jobba lite.

Sist jag var i butiken fick jag med mig dessa siffer dies från Tim Holtz och det blev genast en favorit! Älskar typsnittet och storleken. Fick bli ett litet 50 års kort till min syster att sätta i buketten när det är dags för kalas. Hon fyllde för 3 veckor sedan, men p.g.a covid så har hon avböjt firande. Så det får bli längre fram , som allt annat 🙂

Efter att Big shoten hade fått jobba lite, så var det bara att bygga ihop kortet. Använde mig av lim pennan från Tonic för att limma regnbågs delarna och lite 3d kuddar under molnen. En stämpel och sedan klart!

De glittriga papperna jag använt mig av till de båda korten är från Lawn Fawn och jag måste säga att de glittrar så fint och glittret lossnar inte, rekommenderas!

Hoppas att vi ses om 2 veckor!

Material

Lawn Cuts Custom Craft Die – Large Slimline W/Sliders

Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – White Mini

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Countdown

Lawn Fawn Dies – Stitched Rainbow

Lawn Fawn Sparkle Cardstock – Spring

Sizzix Big Shot – White & Gray

Tonic Studios Nuvo Glue Pen – Medium 203N

Lawn Fawn Stencils – Slimline Cloudy

Lawn Fawn Stencils – Cloudy

Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Tumbled Glass

Spun Sugar

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #1

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter #3 A7

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *