Art journaling från torsdagens LIVE .:. Dina Wakley Media Scribble sticks

Att stämpla med scribble stick ger en sån snygg finish. Det blir lite som en mix mellan akvarell och distress ink tycker jag. I torsdagens LIVE på CiLi in PAPERS Facebook så visade jag hur man kan använda Dina Wakley Media Scribble Sticks för att stämpla med. Jag har stämplat både hjärtan och titeln CAT med scribble sticks på Watercolour card och grenarna på White Stamping Card. Det ser inte så mycket ut innan det torkat men då kommer den där härliga finishen fram. Jag doppar kritan i vatten en stund och sen smetar jag på stämpeln. Jag blandar flera olika färger på stämplarna lite lager på lager. Bokstäverna i titeln BLOCK ALPHAS och grenarna är stämplar från Dia Wakley Media från Ranger Ink och de små hjärtan är en stämpel med tillhörande stans från Lawn Fawn.

På bakgrunden i min art journal, som är en insert book från Dylusions, har jag använt stenciler från Vicki Boutin Color Study och Tim Holtz Distress ink. Kompassen är en die från Tonic Studios som jag har stansat ut i turkost Mirror card. Stjärnorna jag stämplat kommer från Crafter’s Companion.

Missade du min LIVE så hittar du den –> här <–

https://fb.watch/5YNy2HyJ2b/

Material:
Dylusions Dyalog Insert Book – Blank.
Lawn Fawn Stamp & Die Set – Heart Swatch.
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1.
Tonic Studios Craft Perfect Watercolor Pad US A6 9574E.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Be Willing.
Crafters Companion Photopolymer Stamp Set – Stars & Celebrations.
Tonic Studios Rococo Petite Die – Explorers Compass 1327E.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Block Alphas.
Vicki Boutin Color Study Stencils 3/Pkg – Bubbles.
Vicki Boutin Bulldog Clips 3/Pkg – Color Study.
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Turkish Turquoise 8701E.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk  #DinaWakley #DinaWakleyMedia #Dylusions #TimHoltz #VickiBoutin #Colorstudy #TonicStudios #Crafterscompanion #ArtJournal #ArtJournaling #LIVE #FacebookLIVE #LIVEtutorial #Videotutorial #processvideo  

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *