Födelsedagskort med Concord & 9th

Kortlådan här hemma började bli lite tom med kort för födelsedagar så jag behövde fylla på lite. Har en låda stående med klara kort som enkelt kan användas när det behövs ett kort.

Jag måste också erkänna att jag är totalt KÄR i All the Birthdays stämpel setet från Concord & 9th. Har sneglat på det ett lite tag och jag är så glad att det fick följa med när jag var på Cili in Papers sist. Vilket kit, man kan göra så många olika varianter på kort. Jag höll det verkligen enkelt och använde endast lite oxider och vit cardstock. Det blev ändå effektfullt när man kombinerade de olika stämplarna.

För att få så bra tryck som möjligt med stämplarna och kunna ”fylla i” om det skulle behövas är nästa en stamping tool ett måste. Jag skulle inte klara mig utan min.

IMG_9254IMG_9251IMG_9257IMG_9256IMG_9255

Material

Concord & 9th Clear Stamps 6X8 – All The Birthdays
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Squeezed Lemonade
Tim Holtz Tonic Studios Stamp Platform 8.5X8.5 – 1707E
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas

Önsker er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *