Layout med Carta Bella Summer

När jag åker till landet så brukar jag plocka i hop en artbin med de jag normalt använder så jag kan pyssla. Den här gången så kom jag iväg utan lim eller tejp det enda jag fick med mig var 3d kuddar. Vet inte riktigt hur jag tänkte men jag lyckades fästa allting med 3 kuddar, det var en utmaning men det gick.

Vilka härliga sommarpapper min kompis hittade på Cili in papers. Jag var ju bara tvungen att köpa ett set jag med och lite stickers. Jag fastande för vattenmelonen men den första layouten blev med härliga sommarfärger utan vattenmelon. 🙂

IMG_9828

Körde en standard och gjorde lite kort av det som blir över. Mer kort kommer en annan lördag här i bloggen men här är ett av de enkla korten jag gjorde.

IMG_9829

Material

Carta Bella Collection Kit 12X12 – Summer
Carta Bella Sticker Book – Summer
ArtBin Super Satchel Single Compartment – 6955AB
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – Whit…

 

Önskar er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *