ATC-kort med Distress Oxide-bakgrund och silhuetter med stamping foam .:. från Facebook LIVE

I söndags var det min tur att köra en LIVE på CiLi in Papers Facebook – det är fantastiskt kul att LIVEa, nästan som att pyssla med sällskap IRL, eller tja det bästa man kan göra i dessa tider i alla fall. Den här gången skapade jag Artist Trading Cards (ATC).

Jag använde Simon Hurleys Stamping Foam – superkul grejer det – och skapade min stämpel med hjälp av de nya chipboard-silhuetterna som Dina Wakley Media nyligen släppte. Känns som om det passar min stil perfekt!

Bakgrunderna är av distress oxide och stämplar i nio olika lager, inspirerade av fantastiska Emma Nílsson som jobbar i CiLis butik. Jag älskar att inspireras av andra scrappare och starta i den inspirationen och sen sluta i något som jag känner är min stil. Jag känner att jag lyckades med det!

Jag gjorde de rosa/oranga korten på LIVEn och de grön/blå när jag övade inför.

Om du missade min LIVE så kan du se den igen –> HÄR <–

Material:

Dina Wakley Media Chipboard Shapes – The Men.

Dina Wakley Media Chipboard Shapes – The Women.

hÄnglar & Wings Clear Stamps – ATC.

Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Be Willing.

Vicki Boutin Color Study Stencils 3/Pkg – Bubbles.

Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Marks.

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.

Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Cosmic Brown 810N.                

Ranger Tim Holtz Distress Oxide.

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Schoolhouse.

Tonic Studios Stencil 6×6 – Mesh Panel 2419E.

Simon Hurley create. Stamping Foam.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping   #DinaWakleyMedia #TimHoltz #RangerInk #hAnglarWings #Card #Tag  #ATC #ArtistTradingCards #ArtistTradingCard #DistressOxide #LIVEtutorial #FacbookLive #hAnglarWings

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *