ETT Födelsedagskort om året med Altenew

Denna veckan har jag gjort två kort med Vicki Boutin Mixed Media Texture Paste och en stencil från Tim Holtz.

Här ser ni en del av det sakerna jag tänker använda för göra mina kort, Texture Paste, en härlig stämpel från Altenew, embossingpulver, stämpeldyna, stencil och en ny dies med fina blomblad från Altenew.

För att ta ut mina fina löv gjorde jag en bakgrund med hjälp av dessa Distress Oxide med lager på lager tekniken, tänk på att torka emellan varje lager du lägger.

Här har ni mitt första kort, Texture Pasten har jag lagt på med en borste. Först så har jag blandat Texture Pasten med lite vatten så den blir lite mer flytande och sedan borstat den igenom Tim Holtz stencilen. Den stämplade texten kommer från hÄnglar &Wings.

Det första jag har gjort på mitt vita Stamping Card var att jag stämplade min födelsedagsstämpeln med min svarta Archival Black Soot och som jag sedan embossat med clear embossingpulver. Efter det så tog jag den gröna Textur Paste och stencilen från Tim Holtz.

Den fina killen och dekorationerna kommer från Tim Holtz, det svarta skvättet är min svarta Akrylfärg som jag blandat med vatten och sedan skvätt med min pensel. En guldtråd och svart sytråd enligt min goda DT-kollega Annas bästa tips 🙂 .

Då min kortbas är svart har jag stämplat min Födelsedagshälsning på en vitt cardstock, stämplarna kommer från Letter It, hÄnglar&Wings och Altenew. Sen är det bara att klistra in min stämplade insida och skriv en personlig hälsning.

Mitt färdiga kort till en kille som förstås bara får ETT Födelsedagskort per år 😉 .

Material:

Vicki Boutin Mixed Media Texture Paste Set

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Mosaic

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Altenew Clear Stamps 2X3 – One Card

Altenew Die Set – Just Leaves

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Twisted Citron

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Cracked Pistachio

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Rustic Wilderness

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Black

Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Pack – Snippets

Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White

Altenew Clear Stamps 4X6 – Healthcare Heroes

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Rakt Alfabet med Siffror

hÄnglar&Wings- Snorkigt #7 (ej i lager)

Hoppas att ni njuter av sommaren med sol och bad för nu är den verkligen här. Ha en riktigt skön lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *