Gel prints med Dina Wakley Media akrylfärger från LIVE

I söndags var det min tur att sända LIVE på CiLis Facebook. Kul att så många var med och tittade och kommenterade <3

Jag tänkte visa hur det blev, det som jag skapade.

Om du missade min LIVE så hittar du den –> HÄR <–

När jag gör gel prints så brukar jag först värma upp lite och det gjorde jag även denna gång, innan jag sände min LIVE. Jag testade lite olika saker, några funkade och andra funkade inte alls. Det som tex inte funkade så bra var när jag la på svart akrylfärg. Jag använde en sort som r lite ringare än de akrylfärger från Dina Wakley Media, Ranger Ink, som jag brukar använda och då blev det bara ett svart tryck och inte alls de snygga lager på lager-trycken som jag gillar. Så jag kommer fortsättningsvis att hålla mig till Dinas färger 🙂 Tur att jag har alla Dinas färger så att jag har många att välja mellan.

Vid min LIVE testade jag också att välja mina färger utifrån ”Color Confidence with Dina Wakley” som du lätt kan ladda ner från Rangers hemsida. Sen när jag kom igång lite så glömde jag helt att titta där LOL.

Något som jag verkligen tyckte funkade var att använda Dinas Chipboard The Women och The Men som masker. Dels blev det snygga tryck och dels så blev chipboardfigurerna så snygga att jag lätt ska använda dem som dekorationer framåt. Har faktiskt köpt fler så att de inte ska ta slut.

Jag gillar verkligen när Dina skriver på sina artjournaling sidor och tags men själv har jag inte riktigt det självförtroendet kring min handstil. Då är det tur att det finns stämplar att använda. Jag kan verkligen rekommendera ”Bladranka” från hÄnglar & Wings där man både får just en skrivstilstext och bladrankor som jag också använt på min dekorerade tag och i min art journal. Bladrankan är också perfekt för att använda när man gör Fodder, men mer om det i ett annat blogginlägg.

Material:
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg.
Ranger Gel Plate Storage Tin.
Ranger Gel Plate Brayer – Small.
Tim Holtz Distress Brayer 3 5/16inch – Medium.
Dina Wakley Media White Tags 50/Pkg – #10.
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – The Women.
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – The Men.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Collaged Girls.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Scribbled Silhouettes.
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Mantras.
Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Funky Silhouettes.
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Shape Mashup.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bladranka.
Dina Wakley Media Akrylfärg.
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – White.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky.
Dylusions Dyalog Insert Book – Dots #2.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping   #DinaWakleyMedia #TimHoltz #RangerInk #hAnglarWings #Card #Tag  #LIVEtutorial #FacbookLive #hAnglarWings

Det här inlägget postades i Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *