Art Journaling med produkter från Ranger Ink

Jag har gått på flera scrap-kurser på sistone. De flesta hos Dina Wakley. Så klart inspirerar mina nya kunskaper mig i mitt skapande. Som tex på det här Art Journaling-uppslaget där bakgrunden är en direkt spegling av vad jag lärt mig efter kursen The Art of Restraint. Jag inser att jag borde ha flyttat grenen-hjärtat-klockan-klustret lite nedåt och åt vänster för att få bättre harmoni i uppslaget men det kan jag ju göra nästa gång. Jag fortsätter att öva och ni får gärna vara min publik och kritiker så väl som hejarklack. Om ni vill.

Kram

Petra

Material:
Tim Holtz Components Cling Stamp 2.5X3.5 – Photograph.
Dina Wakley Media Akrylfärg.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk.
Dylusions Dyalog Insert Book – Blank #2.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Be Willing.
Simon Hurley create. Stamping Foam.
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1.
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2.
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Backgrounds.
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Elements.
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Just Words.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping   #DinaWakleyMedia #TimHoltz #Dylusions #RangerInk #ArtJournal #ArtJournaling

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *