Fortsätter med jul!

Hej på er! Hoppas att ni har det bra! I mitt inlägg för två veckor sedan visade jag er ett uppslag som jag gjorde i en kurs som jag gick för Dyan , kvinnan bakom märket Dylusions. Kursen är online via facebook och jag har hunnit med ett gäng kurser nu. Tycker att de är både kul och givande! Denna sidan gjordes på den senaste kuren jag gick , som det var jul tema på!

Det är så synd när en bild inte kan visa verkligheten! På bilden ovan har jag använt mig av 2 Dylusions Paint med shimmer i! Shimmret är såååååååååååååååå fint! Alldeles lagom med lyster. Den blåa färgen heter London blue och den var helt magisk vacker! Så ska ni ha en shimmer paint så är det den:-)

Ha det så gott, så hoppas jag att vi ses om 2 veckor!

Material

Dylusions Shimmer Paint 29ml – London Blue

Dylusions Shimmer Paint 29ml – Bubblegum Pink

Dylusions Stencil 9X12 – Ice Queen

Dylusions Image Sheets 24/Pkg – Holiday

Dylusions The Classics Journal 9X11

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Ink Spray (med dessa har jag färglagt granen och klapparna, jag använder mig av vattenpenslar som jag köpt till varje färg, men det fungerar bra med en vanlig pensel och doppa färgen i och måla med).

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *