ATCkort med Tim Holtz Components Collection

Har ni sett Tim Holtz Components Collection? Om inte så MÅSTE ni kolla in alla snygga små stämpelkollage i ATC-format.

Jag har köpt på mig 4 olika men jag villhöver egentligen ALLA. Jag valde några som jag kan ha som bakgrund på ATC-kort, som den jag använt på kortet jag visar idag, och några som jag tänkt använda för att skapa dekorationer med.

När jag stämplar upp dekorationer så använder jag gärna ett mönstrat papper som har ett diskret mönster eller varför inte en gammal boksida?

Jag gjorde bakgrunden genom att stämpla min components Collection-stämpel med distress ink i Vintage Photo. Sen sprayade jag vatten på och lät torka. När det torkat så inkade jag kanterna och ritade en ram samt kompletterade med lite blandad stämplar från hÄnglar&Wings ATC-stämpel. Dekorationen består av en paper doll och acetat-vingar. Till sist en sticker med text från Tim Holtz som pricken över i.

Material:
Tim Holtz Components Cling Stamp 2.5X3.5 – Photograph.
Tim Holtz Components Cling Stamp 2.5X3.5 – Flourish.
Tim Holtz Idea-Ology Transparent Acetate Wings 72/Pkg.
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black &…
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – ATC.
Tim Holtz Distress Ink Pad – Vintage Photo.
Tim Holtz Distress Ink Pad – Old Paper.
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ruby.
Ranger Multi Medium 113ml – Matte.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black.
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Vintage Tea UTGÅENDE.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping   #TimHoltz #StampersAnonymous #RangerInk #ArtistTradingCard #ArtistTradingCards #ATC #TimHoltzComponentsCollection #hAnglarWings

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *