My heart – Natures Garden Bee-Youtiful

Hej!

Onsdag igen och min bloggdag. Idag bjuder jag på två layouter i storleken 12×12. De är gjorda med en helt ny kollektion från Crafters Companion. Crafters Companion känner jag till sedan tidigare, men inte som tillverkare av papperskollektioner. Det finns en massa tillbehör till kollektionen såsom stämplar och dies. De har jag nu beställt, men inte fått hem ännu. Tänker mig göra härliga kort med dem. Jag är helt förälskad i denna kollektionen. Det kommer ni också att bli….

Denna layout är byggd på ett bakgrundspapper med ett mönster som är ”färdigt”. Det behövs inte många dekorationer då.

Jag använde några chipboard texter från Prima som jag färgade in med akrylfärg från Dina Wakley.

Bakom chipboard texterna placerade jag lite ostduk. Jag satte även lite droppar av Nuvo Vintagedrops på båda layouterna.

Som fotomatta använde jag tre olika mönsterpapper från kollektionen.

Tack för titten. Ha en underbar vecka!

Material:
Prima Laser Cut Chipboard – Our Story
Prima Laser Cut Chipboard – My heart
Ostduk
Crafters Companion Natures Garden – Bee-Youtiful
Paige Evans Truly Grateful Puffy Stickers – Words
Vicki Boutin Storyteller Thickers Stickers – Phrase & Icons
Dina Wakley Acrylic Paints – Cheddar
Tonic Studios Nuvo Vintage Drops – Worn Navy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *