Summer med Carta Bella

Hej!

Onsdag och bloggdag. Alltid lika roligt tycker jag.
Jag var iväg på en stor scrapträff i Danmark förra helgen, den första på väldigt länge. Det var superkul och jag fick gjort en hel del layouter. Hade med mig en del sommarbilder och kollektioner med sommartema. De två layouterna som jag visar idag är gjorda i storleken 12×12. De är gjorda med en härlig sommarkollektion från Carta Bella som heter ”Summer”.

Jag strök lite Gloss spray från Dina Wakley i bakgrunden med hjälp av en ihoptrasslad liten plastpåse. Det är lite svårt att se på bilden, men jag har gjort en shakereffekt framför fotografiet och fyllt på med lite paljetter i somriga färger.

Jag dekorerade båda layouterna med lite dekorationer från kollektionen, sytråd, vintage drops från Nuvo och thickers.

Ostduk bakom fotomattor är en av mina favoriter.
Jag har monterat en del på 3D tejp. Den som är min favorit just nu heter Jumbo Roll. Den finns i tre olika bredder.

Tack för titten. Ha en härlig resterande vecka och helg när den infaller.

Material:
Carta Bella collection kit 12×12 – Summer
Carta Bella Decorative brads – Summer
Carta Bella Puffy Stickers – Summer
Bazzill 12×12 – White
Dina Wakley Media Gloss Spray – Mineral
Dina Wakley Media Gloss Spray – Cheddar
Tonic Studios Nuvo Vintage Drops – Bonnie Blue
Ostduk och Thickers från min hemmahög
Crafters Companion heavyweight acetate
Jumbo Roll
Paljetter

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *