Shimmer paint+ny stencil & mask

Hej på er! Ni har väl inte missat att Dylusions har släppt nya stenciler/masker? I detta inlägg har jag använt en ny stencil och en av de nya maskerna. Tillsammans med dom nya produkterna har jag använt mig av Shimmer Paint och skapat i min stora Dylusions journal ( den med olika papper). Med stencilen så har jag skapat de blocken som ni ser på bilden ovan.

Sedan tog jag maskerna för att skapa siluetterna, jag doodla lite med en vit och svart penna. På sidan framför denna la jag stencilen och gjorde mönster med en blyerts penna, sedan skar jag efter blyerts strecken för att få till ”fönster”.

Avlsutade med att dra lite vita streck runt ! Åh vad jag önskade att jag hade lite mer tid att skapa just nu, men det får bli mer en annan gång. Hoppas att vi ses om 2 veckor och att ni har en härlig helg framför er!

Material

Dylusions The Classics Journal 9X11

Shimmer Paint

Dylusions Stencil 9X12 – Blocking

Dylusions Stencil 9X12 – Grandkids

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *