Mica Stain från Tim Holtz

Jag har 2 stycken av dessa svarta 8×8″ böckerna, en som jag leker i direkt på sidorna och en där jag leker på vita ark som jag sedan tejpar in i boken (tejpar naturligtvis med Scor tape). Här har jag sprayat med Tim Holtz nya Mica Sprays. Det är lite skimmer i dom men såååå svårt att fota, jag gillar inte en massa glitter men i dessa sprayerna var det helt perfekt för min del. Lite stjärnor fick det bli i ena hörnet med pasta och en stencil.Först sprayade ett papper med Mica Spray och sedan stansade jag ut fjärilen i det. Damen i chipboard valde jag denna gången att inte färglägga alls. Texten stämplad från hÄnglar och Wings Jättesnorkigt 1, inramat med lite svart. Och till sist lite vitt som en ram runt pappret.Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 2
Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 1
Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste 473ml – Opaque Matte
Dylusions Stencil 5X8 – Star Struck
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Perspective Butterfly
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – The Women
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Jättesnorkigt #1
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Scor-Tape 0.25´X27 Yds

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *