Vad gör ni med era ”slattar”?

Hej på er! Denna vecka har jag gjort något som jag gör alldeles för sällan! Jag har skapat med det som ”blivit” över. Ni som läst mina blogg inlägg tidigare vet att jag går en del kurser för Dyan , som är skaparen till märket Dylusions. Nu var det ett tag sedan jag gick en kurs, jag har dock bokat in en kurs nu på söndag och sedan en som startar 25/10. Men tills dess så har jag nu roat mig med att ta hand om de grejer som ”blivit över” efter kurserna jag gått. Det började med att jag hade många sprayade bakgrundsbilder som bara låg här hemma samt olika delar från Dylusions olika collage papper som bara låg och ”skräpade”. Jag gillade bakgrundsidorna och tyckte det var synd att de bara låg här i en hylla.

Så jag bestämde mig för att använda upp dom tillsammans med collage papperna och text remsorna som jag hade kvar. Jag delade varje papper i 2 delar , så jag fick ihop 30 sådana här ”kort”.

Sedan gick jag loss med stenciler och svart färg och gjorde lite mönster. Klistra på det jag fann i min överblivna collage hög och doodla lite.

På några stämplade jag även lite grann och sedan avslutade jag med en text. Jag funderar på att kanske sätta ihop dom på något sätt så att det blir en bok, men annars så kändes det bra att bara skapa något med dom. Oavsett vad man skapar så blir ju dessa ”slattar” kvar och det kändes bra i hjärtat att ”ta vara” på dom och faktiskt göra något med dom. Om 2 veckor så får ni se 4 andra ”kort”. Ingen blir den andra lik och det är väl lite det som är charmen:-) Hoppas att ni har en härlig helg framför er! Själv ska jag tydligen fylla 40 och det har jag ju aldrig gjort innan , så det ska bli kul! 🙂

Material

Dylusions Spray

Dylusions collage papper

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Stencils

Dylusions back Chat

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Breathe

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *