Dylusions couture collection

Så glad jag blev när Dyan gjorde nya damer och herrar till serien couture collection, jag har de små gamla och nu fick några nya följa med hem. Det är perfekt att jobba på Crafters Companion White Stamping Card när jag sprayar. Till denna bakgrunden har jag använt mig av 3 olika gröna ink sprayer + en gul shimmer spray. Färgade in bitvis med hjälp av en stencil och en grön stämpeldyna. Stämplade figurerna på sidor som jag tagit ur en Dylusions Journal, och färglagt med Dylusions Paint Pens. Husen är klippta från Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 3 och huvuden kommer från Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 1. Jag har mina sheets i Stampendous Thin Stuftainers, perfekt förvaring tycker jag. Klistrat fast allt med Mini Glue Sticks.

Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Dylusions Ink Spray 59ml – Fresh Lime
Dylusions Ink Spray 59ml – Mushy Peas
Dylusions Ink Spray 59ml – Island Parrot
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Lemon Zest
Dylusions Stencil 5X8 – Martha´s Mat
Dylusions Creative Dyary Ink – Set #1
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Music & Advert
Dylusions Couture Stamp Set – Ladies Who Lunch Duo
Dylusions Couture Stamp Set – A Day At The Races Duo
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 3
Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 1
Stampendous Thin Stuftainers 8.5´x11´x.44´
Dylusions Paint Pens
Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *