Sprakande Höstlöv med Krya på dig hälsning

Idag lånar jag Annas måndag då jag fick lite inspiration och skapade några Höstinspirerade kort.

I helgen som var regnade det och var ett riktigt ruskigt höstväder och jag fick en stund över och ville prova att använda mina nya Distress Mica Spray. Jag hade också så passande köpt det nya löven från Tim Holtz och det fick spela en huvudroll på mina kort.

För att få den lite mer höstlika känslan tänkte jag att mina gröna och röda toner måste få lite gult att matcha upp med och som tur var hade jag Distress Stain som jag fyllt över på en liten sprayflaska, så jag kan spraya ihop med det andra färgerna. Distress Stain finns inte längre utan det är Distress Spray Stain som är samma produkt, min är en egen påfylld flaska. Eftersom mitt papper kommer att bli ganska blött när jag har sprayat alla mina färger och det jag alltid väljer då är det vita Stamping Card.

Här ser ni mina färdiga Höstlöv, det är svårt att verkligen se hur mycket det glimmar. Bakgrunden har jag gjort med Distress Oxide, en stencil och Tonic Blender Brushes.

Här har jag stämplat med Archival Ink Black Soot, och äntligen har jag skaffat mig en riktigt stor burk med Clear Embossingpulver.

Här ser ni en närbild på mina löv och texten som jag har embossat med Clear Embossing, texten kommer från hÄnglar&Wings.

Det ena kortet som jag gjort med mina Mica Distress Spray Löv och ett passande text till en vän som behöver ett Krya på Dig <3 .

Det andra kortet med samma tema och Text här har jag lagt till lite sytråd under mina Höstlöv för att få lite effekt av att det händer något mer. Lärt mig av min kära DT-Kollega Anna som nästan alltid har sytråd på sina projekt.

Material:

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 1

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 2

Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Oak Leaf

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tonic Studios Nuvo Precision Blender Brushes 2/Pkg 1951N

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Rusty Hinge

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peeled Paint

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Fossilized Amber

Tim Holtz Distress Spray Stain 57ml – Wild Honey

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Ranger Super Fine Embossing Powder 17gr – Clear

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Krya på dig A7

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #7

Det här var min hyllning till Hösten och dess fantastiska färger som den bjuder på jag hoppas att det kan ge inspiration till att ta fram det fina Sprayen och blanda till din egen mix av det läckra färgerna som finns.

Ha en riktigt skön Måndag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sprakande Höstlöv med Krya på dig hälsning

  1. Inga Larsson skriver:

    Jag älskar höstens färger!! Jättefint kort, Vad har du för storlek på kortet? Så många gör fina kort, mina blir alltid så små
    // Inga

  2. Inga Larsson skriver:

    Vilken stencil har du använt?
    // Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *