December Daily- 15:e Julmusik

Idag är det min tur igen att inspirera i vår härliga December Daily med CiLi in Papers och dagens tema är Julmusik. Det är så mycket med julen som är så härligt och en av det saker jag gillar extra mycket är just julmusiken, kanske inte den som hela december skvalar i reklamradion utan den mer traditionella.

Här ser ni vad jag tagit fram för att göra mitt julmusik inspirerande kort, en 3D embossingfolder, ett stämpelset från Tim Holtz, Stämpelfärg och stämplar från Lawn Fawn.

Här ser ni min embossingfolder jag har tagit fram till Stämpelsetet som heter Seasonal Reflections. Detta stämpelsetet är spegelvänd och fungerar bara om du stämplar det tex i en embossingfolder och då skall det var på den sidan som inte är upphöjd, sen lägger du ett cardstock emellan och kör hela paketet genom din maskin. Då jag har valt noterna till mitt Musiktema så är det inte lika uppenbart att det är spegelvända.

Här ser ni tydligt att jag först har stämplat stämpeln (som är spegelvänd) på ett cardstock och det blir ju inte så bra. Sedan har jag stämplat i min embossingfolder och sedan kört allt igenom min Gemini och då som ni ser är texten rättvänd igen. Ett kul sätt att använda ett lite ”knasigt” och förmodligen bortglömt stämpelset. Tekniken är inte ny och inte heller stämpelsetet.

Här ser ni att jag har gått över med Disstress Oxide över det Embossade ytorna för att få dem att framträda mer tydligt och i bakgrunden nu mina rättvända noter.

Här ser ni en närbild på mitt Musikkort, Die-Cuts kommer från Vicki Boutin-Warm Wishes och färgmässigt passar det perfekt här och vem vill inte ha stora paket med en läcker rosett på. Texten kommer från ett stämpelset från Lawn Fawn.

Det färdiga kortet med Julmusik, det blanka cardstocket som ligger som en matta under är ett Metallic Paper Pad från Tim Holtz. Detta är min tolkning av Julmusik hur ser din ut?

Material:

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Seasonal Reflections

Crafters Companion 5×7 3D Embossing Folder – Ring out the Bells

Vicki Boutin Ephemera Cardstock Die-Cuts – Warm Wishes Icons

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Here We Go A-Waddling

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8 36/Pkg – Confections

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Forest Moss

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Festive Berries

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Vintage Photo

Tim Holtz Mini Ink Blending Foams 1inch Round 10/Pkg – Domed

Ranger Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Crafters Companion Die-Cutting & Embossing Machine – Gemini A4

Häng med oss på utmaningen och glöm inte att tagga med: #decemberdailycili och #cilipysslatillsammans, en lycklig vinnare kommer att stoltsera med en Big Shot Rose Gold i sitt Scraprum och vem skulle inte vilja ha en sådan.

Imorgon så är det Önskelista och frågan är ju vad som står på din Önskelista?

Ha nu en riktigt skön Onsdag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *