Titta vad Secret Santa kom med del 2-Altenew&Tonic Studios

Idag kommer jag att visa del 2 av min Secret Santa och vad jag har gjort med mina fina Glacier Paste, Stencil från Altenew och en stämpel från Lawn Fawn.

Denna gången kommer jag att använda den lite mindre bakgrunden för att göra ett kort.

Det här kortet kommer att bli ett kort med ett glitter tema då även bakgrunden glittrar. För att färga in min Enhörning har jag valt mina Nuvo Glitter Markers.

Här ser ni en närbild på min Unicorn, för att sätt mina Glittermarkers på rätt ställe har jag hjälpt till med en liten pensel då jag inte upplever att markers:en har tillräckligt tunn spets för att få mitt glitter på rätt ställe. Femman kommer från ett dies set från Lawn Fawn.

Det färdiga kortet men en bakgrund ytterligare gjord med samma stencil men med den vit Glacier Paste. Då bakgrunderna glittrar så mycket tycker jag att det fina stämpel/dies set från Lawn Fawn med Unicornen stämmer fint på. Vad passar väl bättre än att skicka ett Grattiskort till en tjej som fyller 5 och låta min Unicorn få spela huvudroll här.

Material:

Altenew Stencil 6X6 – Illusion Twist

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – A Little Sparkle

Lawn Fawn Custom Craft Die – A Little Sparkle

Tonic Studios Nuvo Glitter Markers 3/Pkg – Northern Lights 171N

Tonic Studios Nuvo Glitter Markers 3/Pkg – Midnight Shadows 172N

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Frostbite 1905N

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Winter White 1908N

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s

 

Jag hoppas att ni som jag tycker att det är läge för så mycket glitter och glamour som möjligt. Då är absolut Glacier Paste det som ger dig mest glitter har du inte prova så är det väldigt lätta att använda och resultatet blir såå snyggt.

Ha en härlig Onsdag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *