Art Journal med fågelbo

Godmorgon!

Nån som hängde med på livesändningen i blåsvädret för nån vecka sedan hemma hos Lisa? Då när det inte alls blev riktigt som det var planerat och vi bara kollade på massa läcker förvaring från Totally Tiffany istället?! Hur som, här kommer Art Journal-sidan jag hade tänkt göra när ni var med! Ibland blir det knas och det får man väl ta med ro tänker jag. Vädrets makter är det svårt att sätta sig över.

Jag har jobbat i min Art Journal från Ranger och färgen kommer från Scribble Sticks. Det syns inte jättemycket men jag har plockat bort lite färg med hjälp av stenciler och en Babywipe eftersom Scribble Sticks är vattenlösliga så länge de inte har torkat. Fågelboet fick sig lite extra trådlurv i kanten för att förstärka känslan av fågelbo.

Material:
Dylusions Creative Journal Small 5X8
Dina Wakley MEdia Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2
Dina Wakley MEdia Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Nested Birds
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Field Notes
Tim Holtz Idea-Ology Transparent Acetate Wings 72/Pkg
Dina Wakley MEdia Stencils + Masks 6X9 – Things That Grow
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Plain
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bakgrundstext

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *