Alla Hjärtans Dag-Love Day

Idag har jag laddat för Alla Hjärtans Dag och gjort ett kort för morgondagen förstås. Detta kortet har jag verkligen gjort med Scrapbooking, det gäller ju att ta vara på både färg och överblivna detaljer från tidigare projekt.

Med dessa tre olika blåa färgerna har jag gjort min bakgrund, genom att spraya dessa på min Make Art Stay-tion och sedan spraya lite vatten och blanda runt mina färger. Att man torkar mellan varje lager du lägger är också väldigt viktigt. Mitt papper jag har valt är Stamping Card från Crafters Companion då det tål mycket vatten.

Här ser ni min bakgrund och hur jag lagt på Lawn Fawn stencil med hjärtan och färgen jag har valt är Salty Ocean. Diesen är från Lawn Fawn och stämpeln kommer också där ifrån, så mycket Lawn Fawn i mitt Alla Hjärtans kort.

Mitt färdiga kärlekskort för denna Love Day, är gjort även med halva disen från Crafters Companion. En blå matta bakom min bakgrund och det metallic blå cardstocket Imperial Blue som jag tagit ut mina dies.

Material:

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 2

Tim Holtz Distress Spray Stain 57ml – Salty Ocean

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Frostbite 1905N

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Lawn Fawn Stencils – Lots Of Hearts Background

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Salty Ocean

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Scent With Love Add-On

Lawn Fawn Custom Craft Die – Extra Sentiment Banners

Gemini Stamp & Die – Happy Birthday to You

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Det här var min inspiration till Alla Hjärtans Dag nu har ni fortfarande några timmar på er att göra era kort inför morgondagen.

Ha en riktigt härlig söndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *