Cicci 50 år-Happy Birthday med Lawn Fawn

Idag så fyller självaste chefen år och självklart måste detta firas lite extra på Bloggen. Vad passar väl bättre än att göra ett färgglatt kort till en färgstark tjej som kom in i mitt liv för så där 15 år sedan och har varit en stor del av mitt liv inte minst som Scrappare. Oj så mycket kul och spännande jag har gjort med denna fantastiska, energiska och väldigt envisa tjej. Tack för att våra vägar korsades <3 .

Denna färgglada stencil blir grunden till min bakgrund till mitt kort idag, för att färga in stencilen har jag använt mig av Distress Oxide i regnbågensfärger.

För att färga in mitt vita Stamping Card har jag sprayat på min stencil ovan med vatten och sedan vänt den blöta sidan ner och tryck den mot mitt Stamping Card och helt plötsligt så har jag detta härligt färgglada tryck. Då pappret har varit ganska blött så är det lite buckligt och för att få det platt igen låter jag det gå igenom min Mini Minc och då blir det perfekt igen.

Här ser ni mina stämplar, dies, färgdynor och min Jumbo rulle med foamtejp som jag lagt fram för att göra mitt kort.

Här ser ni att jag har satt min bakgrund på en svart matta av cardstock för att förstärka det färgglada intrycket. Min dies är den stora Happy Birthday från Lawn Fawn och denna gången har jag satt lite vellum bakom. För att få det lite roliga så rev jag vellumen så att den passar bättre i storlek bakom diesen.

Det färdiga kortet till Cicci som idag fyller 50 år-Wow That`s a big number <3 .

Material:

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Heidi Swapp Mini Minc 6 inch Foil Applicator

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Lawn Fawn Dies – Giant Happy Birthday

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Black Soot

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 5mmx3mmx20meter – White

Lawn Fawn Vellum

Det här var mitt bidrag för att Hylla Cicci som fyller 50 år idag, går gärna in och titta senare idag vem vet det kanske kommer mera…

Hipp Hipp Hurra på din Födelsedag Cicci-50 is the new 30

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *