Grabbig Lo

Jag tycker att det är himla klurigt att hitta kul dekorationer och papper för att göra Layoter till sonens album. Allt känns rosa och blommigt, men en liten äldre kollektion från Simple Stories som heter Bro & Co fastnade jag för, den passar en ”gaming”kille som min son i tidiga tonåren.

Härligt grabbig och tuff till en kille!

Börjar som nästan alltid med ett vitt cardstock, det finns flera olika varianter och detta är Bazzils Orange Peel som säljs i 25pack. Och det är så smidigt att köpa hem de man använder mest i storpack så att det alltid finns hemma. Här är det vita, svarta och kraft färgade som är basen.

Till bakgrund använde jag Dina Wakleys akryl färger Cheddar, Sedona och Lapis som jag klickade ut och rullade över med en brayer från WeR sen sprayade jag med lite Gloss spray i samma färger på och lät det rinna lite.

Kletigt och söligt är min grej😝

Simple Stories har bra papper med trämönster som jag ofta använder, detta ljust grå är en favorit. Vit fotomatta under fotot, och sen öst på med dekorationer från kollektionen Bro & Co. Och just nu är det Metall Flakes från Prima på allt jag gör😝 det har dessutom kommit massa nya färger som Katja ska visa på en Live framöver! Avslutat med att skvätta med lite svart utspätt akrylfärg.

Har länkat allt material jag använt i texten och det är bara att klicka där för att hitta det i webbshopen!

Ha en underbar helg och ut och njut i solen lite åxå! /Kram Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *