Art Journal .:. Dina Wakley Media She is Wise

Med en smula färg, en Dina Wakley stämpel och Dinas Collage tissuepapper kan man väldigt enkelt skapa en art journaling-sida. för att få bättre kontroll på var jag stämplade och att stämplingen på en ganska ojämn yta skulle bli bra så valde jag att stämpla på blank tuissue som fanns i Dinas produkter som kom i shoppen v 3. Det stämplade tissuepappret så väl som tissuepapper med mönster fäster man sen enkelt och näst in till transparent med soft gel.

För att skapa balans valde jag att sätta tissuepapper med cirklar på tre olika platser på min sida som en visuell triangel. Texten Good things are ahead stämplade jag flera gånger och placerade över sidan för att skapa ett flow.

För en gångs skull gjorde jag en art journaling sida utan några foto – det händer ibland men är ganska ovanligt för mig. Jag gillar att ha foto som fokuspunkt. Hur gör du när du skapar i din art journal? Har du foto eller inte? Visa gärna och tagga #cilipysslatillsammans så inspirerar vi varandra!

Material:
Dina Wakley MEdia Journal 8X10.
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 50/Pkg Bulk – Blank.
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Painted Marks.
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – She Is Wise.
Dina Wakley Media akrylfärg.
Dina Wakley MEdia Soft Gel Medium 29ml Tube.
Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – White.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink #DinaWakleyMedia #Cilipysslatillsamans #ArtJournal #ArtJournaing

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *