Kort med Sizzix

Idag blev det ett enkelt vårligt kort med Sizzix stämplar och dies.

Vilken härlig underbar 3d fjäril jag hittade från Sizzix när jag var på Cili sist.

Först så stämplade jag på mitt glas underlägg med två distress oxider, Squeezed lemonade & Wild honey,  sprayade med vatten och målade Crafter Companions White stampig card papper med en plastpåse med dessa två färger.

Därefter använde jag mig av 3d Embossing foldern och stansade ut en 3d Fjäril. Sedan så drog jag fjärilen över en av oxiderna och strödde på lite embossing glaze Saltwater taffy och värmde med embossingfönen tills det smälte.

Jag målade  även kortstommen på samma sätt men använde mig endast av Distress oxide Saltwater taffy.

Stämplade lite text på bakgrunden med underbara settet från Sizzix, Positive signs, även här med distress oxiden Saltwater taffy.

Material

Sizzix Clear Stamps Set 6/Pkg – Positive Signs
Tim Holtz Sizzix 3-D Impresslits Embossing Folder – Butterfly
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Saltwater Taffy
Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Saltwater Taffy
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White mixed
EK Success Small Precision Scissors 5
Fiskars Rotary Paper Trimmer 30 cm
Tonic Studios Glass Cutting Mat – A3

Önskar er all en riktigt härlig Torsdag

Karin Tolwers

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *