Vårkänslor efter Lisas Live sändning

Förra veckan sände vår Lisa live förra torsdagen 24 mars och gjorde en sida i sin Art Journals och efter det blev jag väldigt sugen på att prova själv. Jag brukar inte göra varken Art Journals eller Layouts men ibland så gör jag 6×8 format som jag gillar och då sätter jag dem i ringar från Happy Planner-Expanders Discs.

Här ser ni vad jag lagt fram Distress Texture Pase-crackle, en stencil från Vicki Boutin och White Stamping Card.

Här ser ni att jag lagt på min Crackle paste och jag har även stämplat det fina bladen och embossat dem med clear embossing. Nu är min tanke att spraya med Distress Oxide Spray som min grund på min 6×8 sida och färgerna jag valt är ljusgrön/gult för det får mig att tänka på det skira bladen som snart börjar spricka ut.

På min bakgrund har jag även skvätt Distress Paint som jag blandat ut med vatten för att kunna skvätta den med en pensel. Jag har även använt en stencil från hÄnglar & Wings och Nuvo Glacier Paste.

Här ser ni en närbild på min paperdoll som jag valt och mina cut-outs och runt om har jag lagt en ram med mörkare grön färg.

Här ser ni min färdiga 6×8 sida med härliga skira färger som jag för knippar med våren. Runt kanten har jag dragit med min svarta Fude Ball.

Här ser ni den speciella hålslagen till mina Expanders Discs från Happy Planers jag tycker att detta är ett riktigt roligt sätt att göra lite större format. Det är också lätta att hålla reda på då jag bara trär in dem i Discarna.

Material:

Expander Discs

Vicki Boutin Fernwood Stencils 3/Pkg – Greenery

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Crackle

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bladranka

Ranger Super Fine Embossing Powder 17gr – Clear

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Pink Icing 1914N

hÄnglar & Wings Stencil – Småmönster

Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Twisted Citron

Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Squeezed Lemonade

Tim Holtz Distress Paint Flip Top 29ml – Saltwater Taffy

Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die-Cuts

Tim Holtz Idea-Ology Layers Die-Cuts 76/Pkg – Engraving

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Metallic

Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Pack – Snippets

Dina Wakley MEdia Fude Ball 1.5 Pen – Black

Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Punch – 9 Holes

Jag hoppas att ni som jag blev inspirerade av att testa på lite klet och kladd och att man faktiskt kan göra det på lite olika sätt och storlekar. Lite skrämmande är det när man går utan för sin vanliga Box men jag gillar att prova på nya saker hoppas att ni också gör det.

Ha en riktigt skön fredag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *