Glad Påsk- Nu är det vår i luften

Idag har jag gjort tre olika fjärilskort med ett antal Distress Oxide och med den nya Saltwater Taffy som är en härligt korallfärgad Distress färg, som känns väldigt mycket vår och sommar.

Här ser ni mina Distress Oxide dynor som jag valt, mitt stämpelset från Vicki Boutin och sedan har jag använt både White Stamping Card och Specialty Stamping Paper.

Här ser ni att jag har stämplat mina fjärilar och blandat det olika färgerna och sedan skvätt med Distress Oxide Saltwater Taffy och Primas Metallic vattenfärger. Min guldfärgade matta bakom mina fjärilar kommer från Centura Pearl.

Detta kortet har jag på samma sätt som på mitt första kort texten är stämplad med Archival Ink-Black Soot och texten kommer från hÄnglar&Wings.

Här ser ni mitt sista kort som jag har valt att stämpla på Specialty Stamping Paper och det är ju en mycket blankare yta vilket gör att min Distress Oxide lätt går att Smoosha med ett finger. Jag valde att sudda den stämplade fjärilen för att få den lite mer oskarp i kanterna, för att få en helt annan bakgrund.

Mitt sista kort blev ett födelsedagskort och både diesen och stämpeln kommer från Lawn Fawn. Den matchande Perfect Pearlescent-Blushing Pink från Tonic Studios har jag använt både till mattan bakom och till Happy Diesen.

Material:

Inkssentials Specialty Stamping Paper 8,5X11

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Saltwater Taffy

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Spun Sugar

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Scattered Straw

Vicki Boutin Acrylic Stamps 10/Pkg – Fernwood Documented

Prima Metallic Accents Semi-Watercolor Paint Set

Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10/Pkg – Old Gold

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Vår Hönsgård

Tonic Studios Craft Perfect Pearlescent Card A4 – Blushing Pink 9503E

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Happy

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Six

Det här var mitt sätt att önska er alla en riktigt Glad Påsk jag hoppas att ni alla njuter av lite ledighet och lite sol efter all snö.

Ha en riktigt härlig Påskafton

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *