Babyalbum – Boho Baby

Hej!
Onsdag och min dag i bloggen. Hoppas att ni alla har haft en härlig påsk, det har jag. Vädret i Lomma har varit galet fint och jag har varit mycket ute på min balkong. Sitter faktiskt och bloggar där just nu :-).
Idag ska jag visa er ett babyalbum som jag har gjort med Simple Stories helt fantastiska kollektion ”Boho Baby”. Den är så bra eftersom den inte är helt rosa eller ljusblå. Den passar både flickor och pojkar. Det gillar jag.

Jag har byggt albumet med vanlig kraftig chipboard. Här kan man ju forma det till vad man vill utifrån vem det är man ska ge det till. Kanske en fotboll, ett tåg, ett hus….Fantasin har inga gränser. Gör hål med din Crop-a-dile och trä på ringar.

Rita sedan upp de mönstrade papperna efter din mall och dekorera som du vill. Till denna kollektionen gick jag lite bananas och beställde det mesta som finns. Den är såååå fin. Det får bli lite kort också 🙂

Som vanligt sätter jag en del dekorationer på 3D-kuddar, men inte för mycket. Det kan ju inte bygga så högt eftersom det ska bli ett album.

Jag hade lite chipboardtexter hemma i min låda. De målade jag vita med Dina Wakleys akrylfärg och klistrade på. Det finns en hel del fina från Prima. Titta på dem.

Jag hade även lite doilies hemma. Mina kommer från Doodlebug och är väldigt gamla, men nu för tiden finns det ju härliga dies som gör att man kan göra egna doilies i vilket papper man vill.

Tusen tack för titten! Jag hoppas att jag inspirerade er med detta album.
Ha det bäst.

Material:
Simple Stories – Boho Baby
Bazzill chipboard
Crop-a-dile
Ostduk
Dina Wakley acrylic paint – white
Chipboard phrases
Dies – Doilies
Book Rings

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *