Hon älskar enhörningar – Enchanted Dreams

Hej!
Idag hoppar jag in lite extra i bloggen för att visa er en layout jag gjort nyligen. Jag har använt en kollektion från Crafters Companion som heter ”Enchanted Dreams” och den är helt ljuvlig. Mitt äldsta barnbarn Saga älskar enhörningar så det var givet för mig att jag skulle jobba med fotografier på henne.

Givetvis har jag monterat lite ostduk bakom bilderna 🙂

Thickers kommer från American Crafts (Pebbles) och jag har faktiskt köpt dem i tre omgångar. De är såååå fina.

Tusen tack för titten. Var rädda om varandra!

Material:
Bazzill 8,5×11 – White
Pebbles Thickers
Ostduk
Stix2 – Jumboroll
Simple Stories Enamel Dots – Boho Baby
Crafters Companion Sara Davies – Enchanted Dreams

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *