Paperdolls bonanza!

Hej mitt i veckan!
Idag blir det ”paper dolls” på både längden och tvären här i bloggen. Både de lösa Pappersdockorna och albumet är delvis skapade vid livesändningar på vår Facebook-sida. Sändningarna finns kvar så det går att gå in och kika på dom igen ifall du missade tillfället.

Tim släppte ju precis nyligen jättestora pappersdockor, men lite avkapade i ”bystmodell”. Dessa är galet roliga att kombinera på sitt eget sätt. Som jämförelse syns en normalstorlek och en ”mini” som även det är en nyhet för våren. Vad använder man pappersdockorna till kanske du funderar? Då svarar jag – vad som helst! Mina hamnar oftast som dekoration/fokuspunkt på sidorna i mina Art Journals. Som vanligt i den här hobbyn – fritt fram – du bestämmer!

Till albumet bestämde jag mig för att använda ett begränsat antal produkter och använda dessa genomgående. Givetvis kan man fylla på med mer saker och även färger om man vill det. Jag valde att använda ett långt band som en slags bas för albumet men här kan du använda dig av precis vilken typ av minialbum som helst. Det finns ju massor av roliga att välja på om man googlar lite.

Material:
Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die-Cuts 133/Pkg – Mini
Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die-Cuts 42/Pkg – Portraits
Tim Holtz Idea-Ology Transparent Acetate Wings 72/Pkg
Tim Holtz Idea-Ology Backdrops Double-Sided Cardstock 6X10 – Volume #3
Tim Holtz Idea-Ology Gauge Dials 39/Pkg
Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Snippets 119/Pkg – Number Strips
Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Snippets 233/Pkg – Curator
Tim Holtz Idea-Ology 4,5X8,75 622/Pkg – Clipping Stickers Book
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4PK – Geo Insects
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Leaf Fragments
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Be Willing
Tim Holtz Idea-Ology Collage Paper 6X6yds – Entomology
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher .25´ Refills 35

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *