Beautiful Birthday med hÄnglar&Wings

Idag har jag gjort två olika bakgrunder med Archival Ink och Specialty Stamping Paper och Isopropyl Alcohol och härliga stämplar från hÄnglar&Wings.

Här ser ni mina stämplar och mina färger som jag valt för min bakgrund rosa och blått en fin kombination.

Jag tyckte min första bakgrund blev lite för lila så jag valde att göra en till med Kitsch Flamingo för att få en lite ljusare bakgrund. Så två helt olika bakgrunder fick bli två olika kort.

Här ser ni en närbild på min lite mörkare bakgrund där jag har stämplat det fina stämpeln Bladranka. Det små prickarna har jag hittat på Vicki Boutin-Fernwood Documented stämpelset och textstämpeln är från Altenew.

Den färdiga bakgrunden med alla stämplar har jag satt på en svart bakgrund för att matcha min Archival Ink-Black Soot som jag stämplat min text stämpel med.

Här ser ni en närbild och ser då att jag har stämplat Tim Holtz-Etcetra i bakgrunden med Kitsch Flamingo. Även Birthday har jag stämplat med Kitsch Flamingo och det som är stämplat med svart är Archival Ink-Black Soot.

Det coola ansiktet är en födelsedagshälsning till en vacker och stark tjej som ibland behöver bli påmind om att hon är vacker precis som hon är. Både dies och födelsedagshälsningen kommer från Lawn Fawn.

Material:

Inkssentials Specialty Stamping Paper 8,5X11

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #1

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #2

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #4

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ansikten #1

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bladranka

Vicki Boutin Acrylic Stamps 10/Pkg – Fernwood Documented

Altenew Clear Stamps 2X3 – One Card

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Smile

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Det är kul att jobba med Archival Ink Isopropyl Alcohol och Specialty Stamping Paper bakgrunderna blir jättefina. Det blir lite ljusare än vad själva stämpeldynan i sig är så därför går det bra att stämpla med samma färg och ändå så ser man stämpeln.

Ha en riktigt skön lördag

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *