Världens Bästa Mamma-med hÄnglar&Wings

Den här veckan har jag plockat fram ett gäng med stenciler och Vicki Boutins färgglada Texture Paste och min tanke var att masstillverka en helt gäng med bakgrunder för att sedan kunna göra kort av dem alla. Det går ju att plocka fram vilken stencil som helst för att göra dessa bakgrunder, någon av dem jag använt finns tyvärr inte längre att beställa men det finns ju så många andra. Du hittar massor av stenciler här.

Today I have used a bunch of stencils, you can take what ever stencils you have at home to make a magical background. You can find a lot of stencils here.

Här ser ni en av mina stenciler denna kommer från Kaisercraft och jag har valt att tejpa för att välja vissa delar av min stencil. Den härliga Rosa Texture Pasten från Vicki Boutin, ni ser det andra färgerna i burkarna bakom.

I have used a stencil from Kaisercraft and the vibrant colored Texture Paste is from Vicki Boutin.

Här ser ni alla mina bakgrunder som jag gjort med Vicki Boutin Texture Paste och ett antal olika stenciler visst är det läckra färger. Mina bakgrunder är 10,5×7,5 cm stora och den gula tänker jag spara till att göra några Studentkort.

My backgrounds are the size 10,5×7,5 cm big and made with a bunch of diffrent stencils and Vicki Boutin Texture Paste.

Här ser ni mina Mors Dags kort en härlig mix av färger, stenciler, sytråd och en stämpel från hÄnglar&Wings.

My cards made for Mother´s Day a mix of colors, stencils, sewing thread and a stamp from hÄnglar&Wings.

En närbild på mitt rosa Texture Paste kort med Kaisercraft stencilen som ni tidigare såg mig använda.

This is my pink Texture Paste card with Kaisercraft stencil-Posy.

En av mina bakgrunder har jag gjort med Distress Oxide och Distress Glaze, det var lite av ett expriment. Jag tänkte om jag var riktigt snabb när Distress Oxiden var blöt så kan jag lägga Distress Glaze ovanpå och sedan när allt torkat embossa Glazen.

A background made by Distress Oxice and Distress Glaze. You have to be fast and when the Oxide still is wet pour out the Glaze and then heat it with my Heat tool.

Mina två bakgrunder gjorda med Distress Oxide och Glaze men med samma tema Världens Bästa Mamma.

My two backgrounds with Distress Oxide and Glaze with my stamp World´s best Mom.

Material:

Kaisercraft Mini Designer Templates 3.5X5.75 – Posy

Vicki Boutin Mixed Media Texture Paste Set

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Kitsch Flamingo

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Sizzix Heat Tool Dual Speed

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

hÄnglar&Wings Clear Stamps – Mix – Tillsammans

Det här var min inspiration inför Mors Dag jag hoppas att ni inte glömmer bort er Mammor, Mormor eller andra starka och smarta kvinnor omkring er.

Ha en riktigt skön Lördag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *