Kan man få för många stenciler?

Bara älskar stenciler, det finns så många olika mönster, storlekar och utföranden så man blir alldeles till sig! Och man kan verkligen göra så mkt med dem, i många olika sammanhang och med olika medium.

Enkelt snabbt och effektfullt.
Med olika dekorationer kan man förändra stilen hur mkt som helst.

Det finns ju många fina dies med större texter från Lawn Fawn här hittar du några olika Dies, blommigt är ju Altenew jäkligt duktiga på, men de har ju såååå många olika så kolla vilken du gillar bäst. Stenciler från Tim Holtz, och här finns ju mängder med olika, bara att välja och vraka🤣 Färger hittar du om du söker på Glossy sprays och Oxider, men det har du koll på redan😛

Nu ska jag titta till potatisen i landet och hoppas den överlevt både värmen och min frånvaro till förmån för inventeringen som äntligen är klar! Så i morgon är det öppet igen!

Kram från Emma

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *