Art Journal

Hej! Idag har jag gjort ett blad i min svarta Art Journal (8×8). Jag har skurit ut ett Stamping Cart 7″x7″ som jag strök över sidan med vit gesso. Använde stencil pasta till  stencilen med bokstäver och siffror. Sprejade över med Gloss Spray.
Sedan blev det svart Distress Ink till en av de senaste stencilerna från Tim Holtz och profilstencil från Dina Wakley. Stämplade lite ”här och där” med Archival Ink. Letade fram några svart-vita papper bland mina spillbitar. Rev dem i lämpliga bitar och svärtade dem i kanterna innan jag häftade ihop dem på mitten. Tog några bitar av Scor-Tape i mitten när jag fäste dem på ”bladet” så att kanterna är ”lösa” så att jag kan ”rulla upp” dem. Valde ut en Paper Dolls som jag fäste med 3D-tape, men innan det så lade jag lite sytråd bakom (vit, cerise och svart). Eftersom jag hade förhållande vis mycket sytråd så måste jag ha lite lim för att vara säker på att det sitter kvar. Nu är det väl inte så bra att använda 3D-tape på för många sidor i boken för då kommer sidorna att stå som en solfjäder, men någon enstaka gång  kanske 🙂 😉Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Dina Wakley MEdia Gesso 118ml Jar – White
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Linked Circles
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Cargo
Lawn Fawn Stencil Paste 59ml – White
Dina Wakley MEdia Stencils + Masks 6X9 – Profiles
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Entomology
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Eccentric
Tim HoltzIdea-Ology Paper Dolls Die-Cuts
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Magenta
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Fuchsia
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Black Soot
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 5mmx3mmx20meter – Black
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Scor-Tape
Tonic Studios Nuvo Precision Blender Brushes 2/Pkg 1951N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *