Mormors prinsar

Hej!

Onsdag och min tur i bloggen. När detta inlägg når er så är jag på semester i Europa. Jag vill idag inspirera er med två layouter med fotografier på två av mina tre barnbarn. Jag har jobbat med en kollektion från Simple Stories som heter ”Full bloom”. En superfin kollektion!

I bakgrunden (på båda layouterna) har jag lekt med akrylfärg från Dina Wakley. På den första layouten har jag sprayat med Gloss spray i en påse och sedan ”duttat” färgen mot mitt vita cardstock.
På den andra layouten har jag dragit akrylfärgen med en spatel samt stänkt med Gloss spray.

En del av dekorationerna är monterade på 3D-tejp för att få lite dimension i layouterna.

När jag gör ett uppslag i mitt album så brukar jag alltid jobba med samma kollektion på båda layouterna. Jag brukar också försöka ha några element som finns på båda layouterna. Här kan ni tex se tags på båda (förutom kollektion och färger).

Enamel dots är alltid fint på layouter tycker jag!

Tusen tack för titten. Var rädda om varandra!

Material:
Simple stories collection kit 12×12 – Full bloom
Simple stories Page Pieces – Full Bloom
Simple stories journal bits – Full Bloom
Simple Stories Floral bits – Full Bloom
Simple Stories Foam stickers – Full Bloom 
Bazzill 12×12 – White
Stix2 Jumboroll – 10 mm
Scrapbook Adhesive
Dina Wakley Media Gloss spray – Tangerine
Dina Wakley Media Gloss spray – Sky
Dina Wakley acrylic paint – Tangerine
Dina Wakley acrylic paint – Sky 
Simple Stories enamel dots

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *