En uppskattad present…

Jag gör layouter till mitt och mina barns album men kom på idén att göra en och ge bort. Min pappas födelsedag kom och att ge honom något är omöjligt, han har nog allt! Men något jag gjort själv vet jag att han uppskattar så jag gjorde en layout med en bild på han och mamma som jag snodde från mammas instagram😄

Ett vitt cardstock ”målat” med oxider som jag spädde ut med vatten fick bli grunden. Använde en stencil från VB Ferneood kollektionen för att få ett mönster i botten.
Stänk med Glossy Sprayer, stämplat med Tim Holtz mixed media stämplar CMS 125
Dekorationer från Vicky Boutins kollektion Storyteller
Metallic flakes hamnar ju på allt jag gör😁
Allt sattes i en fotoram!

Hoppas att no njuter av den sista sommar känslan och laddar inför hösten!

Kram från Emma

Det här inlägget postades i Layout och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *