Misti Stamping Tool en fantastiskt Verktyg

Idag bloggar jag extra och har varit på CiLi in Papers och köpte en väldigt snygg väska till min Misti Stamping Tool. Jag har inte varit så duktig på att använda min Misti Stamping Tool, men har nu under sommaren verkligen insett att jag verkligen har stor användning av denna.

Last week I was to CiLi in Papers and this time my eyes was on the new bag for Misti Stamping Tool, and this was something I really needed.

Det här har hittills varit min Misti Stamping Tool förvaring, kanske inte så spännande eller Fancy direkt.

This was my way to storage my Misti Stamping Tool not so very exciting.

Nu har Cili In Papers fått in den jätte fina väskan som passar perfekt till Orginal Misti Stamping Tool. Detta är en limited Edition och när den är slut så finns det inga mer och den kommer in heller in mer i lager. Den finns i två färger Rosa och Turkos och det som känner mig är väl inte förvånad över att jag valda en rosa.

CiLi in Papers have the perfect bag for the Orginal Misti Stamping Tool it`s a limited Edition and when it`s gone there is no more in the webshop. It comes in two colors turquoise and pink and of course I have to have the pink one.

Det är en kraftig väska med dragkedjor som du kan öppna från båda håll och ett axelremsband för att lätt kunna ta med sig väskan.

This bag is a solid one with zipper and a shoulder strap that makes it very easy to bring round.

I väskan finns det gott om förvaring, så du kommer att kunna packa massor av saker med när du vill resa iväg med din Misti Stamping Tool. Här ser ni två stycken plast fickor som sitter fast med kardborreband och en ficka där ni ser att jag stoppat mitt stämplset.

There is a lot of pockets and also two plastic bags with velcro tape.

Här ser ni den andra sidan som också har gott om förvaring en stor ficka som är genomskinlig, en ficka med dragkedja och två mindre insticksfickor. Tänk vad grejer som jag kommer att få med här. Genast tänker jag på att vad lätt det skulle vara att ta med mig denna väskan fullpackad när vi tex åker till landet.

On this side you have to two big pockets and I just realized how much I can pack for my trip to our cottage.

När jag ändå var på Cili in Papers så köpte jag också den nya Sticky Mats till min Orginal Misti Stamping Tool, en klibbig matta som gör att det cardstock du väljer ligger helt stilla men du behöver ändå använda dina magneter. Mattan är verkligen kladdig och det kan vara bra att dra av den mot något innan du sätter fast ditt cardstock.

I also hade a need for the Sticky Mats for my Misti Stamping Tool, it`s really Sticky!

Här ser ni mitt stämpelset som jag tänker göra en mass-stämpling av med min Misti, precis som Wendy Vecchi har jag valt cardstock med färgerna vitt, kraft och offwhite.

Here you have the stamp I choose to work with this time, and cardstock white, off-white and kraft colors.

Här ser ni min Sticky Mats och färdigstämplade motiv, stämpelfärgen jag har valt är Archivel Ink.

Here you have the Sticky Mats, my stamped Poinsettia and the Archival ink-Jet Black.

Här ser ni mina färdig stämplade motiv på alla cardstock som jag valt. Gå gärna in på Wendy Vecchi Instagram för att se hur vilka tips hon ger för att klippa rent dessa julstjärnor. Vi får väl se vad det blir av dessa julstjärnor framöver.

If you like to get some tip so head over to Wendy Vecchi Instagram where she give some tip for cutting the poinsettia in a smart way.

Material:

Original MISTI Stamping Tool

MISTI Studio Bag – Pink

MISTI Studio Bag – Turquoise

Wendy Vecchi Make Art Stamp Set – Doodle Christmas Original MISTI Sticky Mats 6.5X8.5 3/Pkg

MISTI Bar Magnet 1/PKG

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Dark Kraft Speckle

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Det här var allt från mig och glöm inte att klicka hem den fina väskan innan den tar slut i web-shoppen.

Och om ni är sugna på att se hur Sticky Mats fungera så lägger jag en Youtube länk här.

Ha en riktigt härlig Torsdag

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *